Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Ik kocht Canna Terra voor mijn planten

Sinds ik op vakantie ben geweest naar het buitenland ben ik begonnen met mijn nieuwe hobby planten kweken. Hiervoor heb ik verschillende dingen gekocht zoals Canna Terra, maatbekers en een onkruidverdelger. Op vakantie heb ik een maand bij een boer mogen logeren. Hier heb ik op het land gewerkt en heb ik geleerd hoe ik een tractor moet besturen. Daarnaast heb ik ook meegeholpen om koeien te melken en groente te herkennen. Het was zo leuk werk om te doen en de boer waar ik sliep was ook erg aardig. Hij leerde mij veel dingen over de natuur en over planten kweken.

canna terra

Veel geleerd

Toen ik thuis kwam van deze vakantie besloot ik dat ik hier ook iets mee wil gaan doen. Ik heb daarom besloten om planten te gaan kweken en daarvoor heb ik onder andere Canna Terra aangeschaft. Mijn plan is om dit eerst een jaar te doen als hobby. Als ik het eenmaal onder de knie heb, ben ik van plan om hier mijn werk van te maken. Het lijkt mij erg leuk om een groenteboer te worden die op de markt staat mijn zijn eigen gekweekte groente. Ik hoop dat deze door gaat uitkomen.