Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Ik heb voor RVS stralen gekozen

Toen mijn man en ik onze keuken gingen verbouwen hebben we voor RVS stralen gekozen. We hadden namelijk een roestvrij staal aanrechtblad aangeschaft voor de ruimte. We vonden dat wel ideaal omdat daar geen vlekken in kunnen trekken zoals bij natuursteen. Een vriendin van mij had een prachtig wit stenen aanrecht. Doordat ze een bak met een bepaald spulletje erover heen heeft laten vallen zie je lelijke plekken erop. Tot op de dag van vandaag heeft ze het er niet uitgekregen, dood zonde natuurlijk. Daarom hebben mijn man en ik voor deze wijze beslissing gekozen om dat te voorkomen.

RVS stralen

Wat een prachtig resultaat

RVS stralen kan op twee verschillende manieren gebeuren, beide met een ander effect. Wij hebben gekozen voor de glasparel manier. De mensen van het bedrijf hebben ons helemaal ingelicht van te voren hoe dit zal gebeuren. Ik vond het fijn om zoveel informatie te ontvangen, zo wist ik waar ik ook echt voor betaalde. Ze gingen heel professioneel te werk. Daardoor had ik alle vertrouwen in een goed eindresultaat. Toen ik het eind resultaat zag was ik blij verrast, het was werkelijk prachtig geworden. Als ik ooit nog zoiets wil dan zal ik dit bedrijf zeker weer inschakelen.