Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Hoe kan ik mijn huis beter beveiligen tegen inbrekers?

Als er ingebroken wordt is dat super vervelend en het kwaad is dan al geschied, maar je kan er iets aan doen vandaag nog! Sloten Meester helpt je graag met het vervangen van je sloten en je huis inbrekers proof te maken. Sloten Meester is werkzaam in Zuid – Holland, Brabant en Zeeland. Dat betekent dat er ook zeker slotenservice in Breda is. Wil je meer weten over hoe je huis inbrekers proof kan worden? Lees dan even verder of neem contact op met Sloten Meester.

Sloten

Als er bij je ingebroken is of er is een poging tot gedaan, dan is het verstandig om de sloten te vervangen. Als je een goed slot hebt dan is de kans heel klein dat die wordt opengebroken. Je kan er ook voor kiezen om een specialist naar je sloten te laten kijken, om een beetje geruststelling te krijgen, want elke avond in je bed liggen met een onveilig gevoel is ook niet prettig. Een specialist kijkt niet alleen naar de sloten van je deur, maar ook naar je ramen. Ze zoeken de zwakke plekken van je huis op en gaan dan met je zitten voor eventuele mogelijkheden. 

Verlichting

Verlichting is een ding dat inbrekers heel erg afschrikt en dat komt doordat er licht brand dan denken de inbrekers dat er iemand thuis is en gaan ze minder snel een poging wagen. Je kan natuurlijk niet helemaal uitsluiten dat ze niks zullen proberen, maar het is zeker een goede tip om te onthouden. Als je op vakantie gaat is het handig om timers in te stellen, ook i.v.m. je energie rekening. Je kan natuurlijk niet de hele dag je lichten laten branden en dat gaat op een gegeven moment ook opvallen en dan kunnen de inbrekers sneller een poging wagen.

Alarm

Een alarm is natuurlijk ook een heel handig iets. Als het alarm afgaat, dan worden jij en de alarmdienst op de hoogte gesteld. Je kan het beste het alarm bij de deur plaatsen, zodat als er iemand binnenkomt dat het alarm gelijk afgaat.