Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Heren leren jas mijn cadeau

Mijn cadeau voor een goed rapport

 

Ik herinner mij als de dag van gisteren mijn eerste heren leren jas. Ik heb die cadeau gekregen van mijn ouders omdat ik dat als jong kereltje nog niet zelf kon kopen. Als ik goed mijn best deed op school kreeg ik de jas en enkele maanden later was het dan ook effectief zover. Ik had mijn uiterste best gedaan want ik wou die leren jas hebben. Een mooie bruine heren leren jas die comfortabel aanvoelde en ik kreeg dat zomaar cadeau. Intussen zijn we vier jaar later en heb ik die jas nog altijd. Nog steeds in perfecte staat en nog even comfortabel.

heren leren jas

Verschillende kleuren, formaten en stijl

 

De leren jassen voor de heren zijn verkrijgbaar in verschillende bruintinten. Van een bleekbruine jas over een donkerbruine vest of zelfs in het zwart. En naast kleur zijn er ook in de stijl vele verschillen. Met een rits of met knopen of gewoon allebei. Met sliertjes en versiering aan de uiteinden van de armen of hals. Het is allemaal mogelijk. Alle jassen zijn daarenboven in verschillende formaten verkrijgbaar.