Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Heerlijk uit eten Nijmegen

Vorige week adviseerde een collega van mij, om eens te gaan eten bij Le steak. Volgens heb hebben ze daar heerlijke biefstukken. Zo krijg je grote porties geserveerd en is het kwaliteit van het vlees super. Daarnaast zijn ze vergeleken soortgelijke bedrijven ook erg voordelig. Ik ben vervolgens op internet gaan kijken op uit eten Nijmegen en kwam de website tegen van Le Steak. Op de website staat het telefoonnummer waar ik vervolgens heen heb gebeld. Tijdens het telefoongesprek werd ik netjes te woord gestaan. Ik heb toen gereserveerd voor 4 personen.

Lekker uit eten geweest!

logo le steakHet is tijde geleden dat ik zo lekker gegeten heb. Je krijgt daar echt waar voor je geld. Zo hebben ze super lekker vlees en gaan ze erg professioneel te werk. Er hangt een hele leuke sfeer en daarom ben ik ook zeker van plan om vaker te gaan. We hadden allemaal heerlijk gegeten. Het is daarom ook echt een aanrader om bij le steak te gaan eten als je opzoek bent naar een uit eten Nijmegen. Wel is het aan te raden om telefonisch te reserveren. Het was namelijk erg druk! Desondanks kunnen ze het goed aan.