Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Goed op de weg door rijles Woudenberg

Ik ben in één keer geslaagd dankzij rijles Woudenberg! En ik was zenuwachtig zeg, maar alles is ontzettend goed gekomen. Wat ik zo fijn vond aan de instructies is dat ze heel erg wisten dat ik zenuwachtig kon worden, dus ze hebben het heel voorzichtig allemaal aangepakt. Op de een of andere manier moet ik eerst super veel vertrouwen krijgen om echt aan de slag te kunnen. Dit kan je als een vervelende eigenschap zien, maar het is niet anders. Ik denk dat het juist goed is dat je zoiets van jezelf weet. Iedereen heeft in die zin een gebruiksaanwijzing.

desmitrijopleidingen

Maar ik heb hem dus! Mijn rijbewijs. Ik kan niet wachten om echt de weg op te gaan. Rijles Woudenberg is echt een aanrader, mocht je in de buurt wonen, je weet echt waar je aan toe bent. En ik ben nu helemaal niet meer onzeker, ik weet dat ik het kan en dat helpt mij goed. Dat is wat je eigenlijk echt nodig hebt, een dosis goede zelfvertrouwen. En hoe krijg je dat? Doordat je weet wat je aan het doen bent. En ik heb nu zelfs, als ik het even niet weet, dat ik dan gewoon terug ga naar het gevoel waar ik het wel weet, en dan komt het vanzelf weer goed.