Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Gezocht op tuinaanleg Veldhoven

Al een geruime tijd heb ik de wens om mijn tuin te renoveren. Echter is het er nooit van gekomen wegens het feit dat er geen budget voor was. Wij waren namelijk druk bezig om onze woning te renoveren en hierdoor vergeten dat de tuin er ook nog bij komt kijken. Ik had al wel eens vaker gekeken bij een hovenier wat de kosten hiervoor gaat worden, echter waren deze kosten nogal aan de hoge kant waardoor ik het veelal heb laten gaan. Door een goede periode te sparen is het voor mekaar, wij kunnen nu druk gaan zoeken naar een geschikte hovenier! Ik heb dan ook niet al te lang gewacht en ben op het internet gaan zoeken. Door te zoeken op tuinaanleg Veldhoven had ik genoeg gevonden, bij Somers ben ik blijven hangen. Bij hun is het namelijk mogelijk om jouw eigen dromen te bespreken en hierin doen hun maar al te graag mee. Zonder het mijn man te laten weten heb ik hun van de week langs laten komen om een offerte op te laten maken. Dit leidde naar een zeer aantrekkelijke tarief waarvan ik zeker ben dat mijn man hier niet vanaf zal wijken. 

468a33_c6cf9bbd3b1845d09432ddfb73dd87f5