Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Efficienter werken in de loods: hier begint het mee

magazijn

Efficiënt te werk gaan kan op verschillende manieren. Je wilt in ieder geval dat de werknemers in de loods hun taken zo snel en zo veilig mogelijk uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een pompwagen elektrisch of door een stapelaar te gebruiken. Deze werktuigen zorgen ervoor dat een werknemer niet alles zelf hoeft te tillen, omdat het apparaat deze taak overneemt. Ook kan je ervoor zorgen dat werknemers snel hun taken uitvoeren, door ze voldoende rust te laten nemen en ze in goede gezondheid te laten verkeren. Zo kunnen ze met een uitgerust lichaam een taak met meer focus uitvoeren. Het is dus belangrijk dat er voldoende hulpmiddelen als pompwagens en stapelaars aanwezig zijn in de loods, en dat de werknemers voldoende pauze krijgen van hun werkgevers. 

Maak gebruik van een stapelaar

Een stapelaar is een zeer handig werktuig om in de loods te hebben staan. Als je geen idee hebt welke je moet hebben, kun je eens een kijkje nemen op  Heftruckdiscounter. Het gebruik van de stapelaar  in de loods is efficiënt, omdat er dan slechts één werknemer nodig is voor het verplaatsen van alle pallets. De rest van de werknemers kan dan een andere taak in de loods uitvoeren. Ook kost het gebruik van stapelaar minder tijd, waardoor er meer werk in een kortere tijd gedaan kan worden. Daarnaast is het in het algemeen handig om pallets te stapelen, omdat je dan gebruik maakt van de hoogte in de loods. Zo houd je meer vierkante meters op de grond over, om andere spullen neer te zetten of een brede doorgang te behouden. 

Neem genoeg pauzes op een dag

Om de werknemers in de loods zo efficiënt mogelijk te werk te laten gaan in de loods, is het belangrijk dat zij genoeg pauzes nemen. Het nemen van een pauze is zeker geen verspilde tijd, omdat het juist extra productiviteit oplevert. Een lichaam heeft genoeg rust nodig. Als je lichaam dat niet krijgt raak het uitgeput en kan je minder goed concentreren. Dit kan uiteindelijk zelfs gevaarlijke situaties opleveren in de loods. Door voldoende pauzes aan de werknemers te geven, geef je hun lichaam de tijd om te herstellen, waarna ze weer volle bak aan de slag kunnen. Hun lichamen zijn dan opgeladen, waardoor de taken sneller en veiliger worden uitgevoerd.