Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Een ruim assortiment in tafels op maat

Kinderen houden nou eenmaal van spelen. Vooral knutselen met vriendjes en vriendinnetjes vinden ze erg leuk. Ik heb dan ook een meerdere neefjes die enorm veel van kleien houden. Echter heeft er eentje een lichamelijke beperking. Ondanks dat hij hier al zijn hele leven mee kampt zie je wel dat hij nog steeds vrolijk is. Er waren dan ook wel tijden dat dit anders was. Waar het uiteindelijk aan lag was zijn houding aan tafel. Hij zat namelijk vroeger altijd om een ‘normale’ stoel. Hierdoor zat hij op een verkeerde houding aan tafel en dus kon hij ook niet zo lang spelen. Hij werd na verloop van tijd te moe om nog te kunnen spelen.

tafels op maatVandaar dat mijn tante op zoek ging naar een oplossing. Zo kwam zij uiteindelijk uit bij de website kindermeubilair.nl. Hier had zij dan ook uitendelijk een twee tafels op maat gekocht. Eentje voor op zijn kamer en een voor in de woonkamer. 

Goede aankoop waar hij nog jaren plezier aan heeft

Voordat mijn tante over ging tot aankoop had ze nog wel een aantal vragen. Hier werd ze dan ook goed bij geholpen en zo kun ze eenvoudig de bestelling plaatsen. Verder kreeg ze ook nog advies over welk soort tafel zij moest nemen.

Gelukkig kan mijn neefje nu dan ook langer met zijn vriendjes spelen. Dit allemaal dankzij Kindermeubilair.

Meer verhalen