Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Een hovenier in Veldhoven

De plannen zijn er om een hovenier Veldhoven in te schakelen om onze tuin aan te pakken. Wij weten ook al aan wie wij deze klus gaan uitbesteden en dat is aan het bedrijf van Somers. Hier werken alleen maar vakkundige en gediplomeerde medewerkers die alleen maar met duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen en beplanting werken. Precies het bedrijf waar wij naar op zoek waren. Meteen hier een afspraak gemaakt voor een eerste gesprek. Omdat wij eigenlijk nog geen idee hadden hoe en wat wij precies in onze achtertuin wilden hebben, is de architect voor ons aan de slag gegaan.  hovenier Veldhoven

Een paradijs

Nadat wij ons gesprek met de hovenier in Veldhoven hebben gehad is deze meteen aan de slag gegaan. Een klein beetje hebben wij hem op weg geholpen, maar de rest hebben wij geheel aan hem overgelaten.

Inmiddels is het bedrijf Somers al druk aan de slag gegaan. De medewerkers kwamen precies om 08.00 uur onze straat inrijden. Eerst werden alle oude spullen verwijderd, voordat er nieuwe de tuin in werden gereden. Elke medewerker wist precies wat er allemaal moest gebeuren en aan het einde van de dag zag het er achter ons huis bijzonder mooi uit, dit noemen zij nu het paradijs.