Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

De meest handige deurbel

Er is technologie in de huidige samenleving die ons dagelijks leven gemakkelijker en veiliger maakt. Iedereen wil veilig zijn, maar niet iedereen neemt de nodige voorzorgsmaatregelen. Je huis kan nu veiliger zijn dan ooit tevoren dankzij handige bticino videofonie deurbellen. Er zijn talloze manieren om je huis en je gezin veilig te houden. Verzekeringsmaatschappijen zijn voortdurend op zoek naar innovatieve methoden om geld te besparen en tegelijkertijd je huis veilig te houden. Een slimme deurbel voegt een extra beveiligingslaag toe aan je huis door indien nodig een video van het incident te leveren. Als je een inbraak of een andere vorm van crimineel gedraag meemaakt, slaat de slimme deurbel de opgenomen video’s op. Deze video’s kunnen vervolgens worden gedeeld met de politie of andere autoriteiten die jurisdictie hebben over de situatie. Dit is niet alleen een geweldige techniek om indringers te ontmoedigen, maar het zorgt er ook voor dat als er iets misgaat, de overtreder wordt gevonden en ter verantwoording wordt geroepen door de politie.

Extra beveiliging

Een videofonie deurbel zorgt voor nog meer veiligheid in combinatie met je bewakingssysteem. Het gemak van een slimme deurbel doet ook dienst als extra camera, waardoor je nog meer dekking hebt. Wanneer ze hun volledige potentieel gebruiken, zijn video deurbellen ongelooflijk sterke beveiligingstools. Ze bieden veel mogelijkheden en gemak in een klein en onopvallend pakket. De meeste fabrikanten van slimme deurbellen ontwerpen en beheren interactieve beveiligingssystemen voor de onmisbare technologie van vandaag. Ze hebben alles voor je, van home-entertainment systemen tot de meest geavanceerde beveiligingssystemen.

Spreek en zie wie er voor de deur staat

Een veilige afstand bewaren tussen jou en een onbekende is altijd een goed idee. Met een video deurbel kun je overal zien wie er bij (of nadert) de deur is, wat handig is en je ook voldoende tijd hebt om te beslissen of het veilig is om de deur te openen. Een bidirectionele intercom heeft ook bepaalde onuitgesproken voordelen. Je kunt eenvoudig met je bezoekers praten zonder de deur te openen. Ook als er ongewilde mensen aan je deur staan wanneer je niet thuis bent, kun je met ze praten via je smartphone. Op deze manier denken ze dat er iemand thuis is.  Dit voegt een extra beschermingslaag toe. Als een gast op de deur klopt in plaats van op de bel te drukken, neemt de videocamera het beeld op om later te bekijken. Je kunt nu altijd zien wie je woning heeft bezocht. Als iemand ’s avonds laat voor de deur staat, kan het moeilijk of onmogelijk zijn om duidelijk te zien wie het is. Nachtzicht technologie is beschikbaar op video deurbellen waarmee je de persoon kunt zien voordat je de deur opent.

Hoe slimme deurbellen gemak brengen

Omdat potentiële aanvallers zich ervan bewust zijn dat ze worden geobserveerd en ook worden opgenomen wanneer ze een deurbel camera zien, zullen deze dieven minder snel jouw huis als doelwit kiezen. Slimme deurbel systemen geven een extra beveiligingslaag aan je huis en zorgen voor gemoedsrust. Volgens studies kan het installeren van een slimme deurbel in je huis de waarde ervan verhogen en tegelijkertijd de verzekeringspremies van de huiseigenaar verlagen. Huizenkopers kiezen steeds vaker voor panden met beveiligingstoepassingen en verzekeraars belonen huiseigenaren die dergelijke systemen installeren steeds vaker met kortingen.