Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

bouwkundig zwembad

Al een aantal jaar hebben wij een bouwkundig zwembad. Het is speciaal ontworpen naar onze wensen. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door Nieuwatlantis. Het bedrijf is zeer professioneel. Zo hebben ze een aantal hele sterke punten!

  1. Korte lijnen.
  2. Leveren kwaliteit.
  3. Werken met bekende materialen.
  4. Scherpe prijzen.

Ondanks deze goede punten is het bedrijf erg voordelig en als je het vergelijkt met overige aanbieders al helemaal. buitenzwembad

Vrijblijvend een afspraak maken

Bij dit bedrijf is het mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken en te kijken wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf. Zo kunnen ze alles opmeten, zodat je een goede prijsindicatie krijgt. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Persoonlijk vond ik dat erg fijn. Ons zwembad ziet er nog steeds als nieuw uit. Dat komt omdat ze alles tot op de puntjes afwerken. Het is natuurlijk wel van belang om het zelf goed te onderhouden, maar Nieuwatlantis levert het bouwkundig zwembad zeer netjes af. Op de website vind je veel informatie over de werkwijze.

Contact

Je kunt te allen tijde telefonisch contact opnemen. Ook is het mogelijk om via de mail een e-mail te sturen. Ze staan je graag te woord!