Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Afspraak en akkoord van hypotheekadvies Eindhoven

Ik ben nu twee keer bij hypotheekadvies Eindhoven geweest. Ze hebben mij ontzettend goed geholpen met de waarde van mijn eigen huis inschatten. Ik wil mijn huis verkopen en daarmee een andere hypotheek overnemen. Dus de een afsluiten en de ander overnemen. Omdat de constructie lastig is, kwam de hypotheekadvies Eindhoven mij goed van pas. Ze weten zoveel over alle mogelijke regels en dergelijke, waardoor het zo snel allemaal geregeld kon worden.

wooncheckpunt

Binnen twee keer was er een akkoord. Ik raak er ook minder in de stress van, omdat ik er niet echt over hoef na te denken. Ik ben altijd bang dat ik dingen over het hoofd zie en dit vind ik verschrikkelijk. Zo kan je enorm veel (grote) fouten maken, omdat je even niet oplet. Ik wil niet opeens met een belastingschuld zitten omdat er mogelijk iets mis is gegaan met de overdracht. Een beetje een onwaarschijnlijk verhaal, maar je snapt het denk ik wel. Je kan beter alles goed voorbereiden zodat je je daar niet meer druk over hoeft te maken. Ik kan niet wachten om in mijn nieuwe woning te gaan bivakkeren. Ik vind het fantastisch dat we nu al zo ver zijn.