Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Wij wilden graag een naambordje bestellen

naambordje bestellen

Iets nieuws voor het huis

Mijn vriend en ik waren 5 jaar samen en dat gingen wij vieren. Mijn ouders vertelden mij dat wij van hun iets moois voor het huis mochten uitzoeken, als cadeau. Een naambordje bestellen leek ons een goed idee. Wij wilden geen super groot cadeau, en een naambordje hadden wij nog nodig! Online zocht ik op naambordje bestellen en toen kwam ik bij Unieknaambord.nl uit. Dat is een webshop waar jij zelf je naambordje kunt uitkiezen en er op kunt zetten wat er op moet staan. Zoals je huisnummer en jullie namen. Wij besloten een leisteen naambordje uit te zoeken en daar ons huis nummer en onze beiden voornamen op te zetten. Het leuke vind ik dat het naambordje qua kleur past bij het grint dat wij in onze voortuin hebben liggen! Dat let ik dan weer op.

Online gemak

Dat wij dit allemaal online konden bestellen was ontzettend gemakkelijk. Zo wisten wij precies dat wij een naambordje zouden krijgen dat precies naar onze smaak was. Ook was de levering erg snel gegaan. Het naambordje zag er prachtig uit en wij zijn er erg tevreden mee! Het was een leuk cadeau voor ons huis, van mijn ouders.