Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Personal trainers Nuenen

Personal trainers Nuenen kun je op deze website vinden. Jarenlang had ik altijd een gezond gewicht. Ik sportte als sinds mijn puberteit en ik had nooit last gezetheid tot na mijn bevalling. Ik kwam maar niet het overgewicht af. Ik had allerlei soorten diëten geprobeerd. Helaas werkten dat allemaal niet bij mij. Tot dat ik in contact kwam met mijn nieuwe buurvrouw. Zij had precies hetzelfde meegemaakt en begreep precies wat ik bedoel. Zij had een man ingeschakeld die alles van sport en beweging afwist. Door persoonlijke oefeningen bij haar dagelijkse trainingen te verwerken was ze binnen een half jaar vijftien kilo afgevallen. Ik werd gelijk enthousiast! 

Mijn persoonlijke ervaringPersonal trainers Nuenen

Ik kwam in contact met dezelfde meneer, samen maakten wij een afspraak en op die afspraak gingen we overleggen wat mijn eigen wensen waren maar ook wat ik van hem verwachtte. Na een lang overleg waren we er samen uitgekomen en inmiddels ben ik al twee maanden aan het trainen. Ik kan zeggen dat ik al veel vooruitgang zie in mijn gewicht en lichaam. Wat ben ik blij! Ik kan iedereen met dezelfde problemen aanraden om een persoonlijke trainer in te huren. Nadat ik mijn doel heb bereikt blijf ik ook zeker doortrainen om zo fit mogelijk te blijven!