Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Op zoek naar een stukadoor Breda

Eindelijk hebben wij de sleutel van onze nieuwe woning gekregen en kunnen wij aan de slag met klussen. Omdat de vorige eigenaar een kettingroker was waren de muren en het plafond wat geel geworden en daar wilden wij graag verandering in zien. Omdat ik weet dat dit geen klus is om zelf te doen hebben wij de hulp van de stukadoor Breda ingeroepen. De stukadoor heeft hier de juiste kennis voor en het juiste materiaal. Voordat de stukadoor aan de slag kon gaan hebben wij eerst een gesprek gehad zodat wij niet achteraf voor verrassingen kwamen te staan.  stukadoor Breda

Een stralend wit resultaat

Waar wij enorm tegenop zagen had de stukadoor binnen twee dagen gedaan, de muren en het plafond zagen er weer stralend uit. Van de vorige bewoner waren er nergens meer sporen te vinden op de muren en het plafond.

Natuurlijk zijn er altijd wel andere klussen te vinden buiten het stukadoren om, denk bijvoorbeeld aan het verbouwen van de woning, het plaatsen van een tuinhuis of een hek. Maar ook voor diverse schilder werkzaamheden kan je bij het enthousiaste team van Nouws Totaal Bouw aankloppen. Dit team zorgt ervoor dat er heel veel werk uit handen genomen wordt en het resultaat verbluffend is.