Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Nieuwe imitatie leren jas besteld

Voor enkele weken terug wilde ik een nieuwe imitatie leren jas vinden. Mijn eigen vertrouwde jas had het begeven waardoor ik met lichte spoed zoek naar iets nieuws. Uiteraard had ik al wel eens vaker in de stad gezocht, echter vind ik daar de kosten voor kleding zo onwijs hoog dat ik het laat gaan. Wij gaan nu toch richting de zomermaanden, dan heb ik toch geen jas nodig? Toch maar gaan zoeken naar iets nieuws. Aangezien ik een student ben, heb ik niet heel veel te besteden. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken of dat ik het wellicht goedkoper kan krijgen. In ieder geval binnen mijn budget.

logo-slide

Yes, gevonden!

Van het weekend ben ik eindelijk gaan zitten om te zoeken naar een nieuwe jas. Vervolgens ben ik terecht gekomen op de website van leathershopdoci.nl en eigenlijk niet meer weggegaan. Hier hebben zij namelijk enorm veel kleuren welke ik zeer zeker wil dragen! Tevens hanteren zij kosten welke ook perfect binnen mijn budget valt. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen! Om het geheel compleet te maken, mijn bestelling heb ik de eerstvolgende werkdag al in ontvangst mogen nemen!