Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Mijn nieuwe badkamer plafond is nu ook zelf geplaatst

Badkamer plafond

Mijn badkamer plafond heeft nieuwe kunststof platen. Dit was één van de punten die we gelijk wilden gaan aanpakken. We zijn namelijk sinds kort eigenaar van een eigen woning. Maar zoals je misschien wel kan voorstellen zijn er toch vaak onderdelen wat je graag wilt veranderen. Dit had ik bij de keuken en de badkamer. Na overleg mijn man dus ook. Persoonlijk vind ik houten latten niet zo mooi, waardoor we die eruit gingen halen.

Modern

Mijn badkamer plafond is weer wit

Na even zoeken op Google kwamen we op de website van Heering terecht. Op hun website adviseren ze om kunststof platen te nemen, omdat die beter tegen het vocht kunnen. Bovendien is kunststof als materiaal niet zo zwaar, waardoor het monteren ook stukken makkelijker gaat. Dit leek ons ideaal, waardoor we de platen hebben besteld. Aangezien ik zelf niet zo handig ben liet ik mijn man de platen monteren. Met hem op de trap en ik bij het gereedschap op de grond waren we een goed team. Omdat de platen inderdaad niet zoveel wegen was het ook makkelijker om ze met één hand vast te houden. Het duurde ook niet lang voordat alle lampen geplaatst waren en de platen gemonteerd.