Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Houten designschuur en overkappingen

Houten schuren geven een landelijke, nostaligische en karakteristieke look aan een tuin. Toch zijn er buiten de klassieke uitvoeringen ook moderne designschuren en overkappingen. Deze uitvoeringen zijn nostalgische met een moderne twist. Waarom zou je deze uitvoeringen kiezen? 

Op maat ontworpen

Niet elke tuin heeft dezelfde afmetingen, dit maakt het soms lastig om te shoppen naar een schuur met standaard afmetingen. Bij een houten schuur zijn de afmetingen aan te passen aan de tuin en jouw voorkeuren. Wanneer jij je auto erin kwijt wilt, kan er een carport van gemaakt worden en wanneer jij een overkapping wilt om je loungeset neer te zetten kan dat ook gerealiseerd worden. 

De beste materialen

Bij een moderne designschuur worden enkel de beste materialen gebruikt. Een schuur staat altijd buiten en moet alle weersomstandigheden kunnen doorstaan. Veelal wordt er voor de houtsoort douglas gekozen wanneer het gaat om sterke, robuuste houtsoorten. Het is een duurzame naaldhoutsoort wat in Noord-West Europa voorkomt. 

Vele verschillende uitvoeringen 

Er zijn vele verschillende moderne designschuren mogelijk. Dit is geheel naar eigen smaak te maken. Het maken van een houten schuur is maatwerk en daarom is alles ook mogelijk. Wanneer jij een enkel opberghuisje wilt of juist een gehele moderne designschuur waar auto’s in geplaatst kunnen worden, is dit allemaal realiseerbaar. 

Wat is het moderne gedeelte? 

Wat de moderne designschuur modern maakt is de strakke uitstraling. Ze hebben strakke lijnen en een moderne uitstraling. Daarnaast kan er gewerkt worden met glazen deuren of mooie verf om het helemaal af te maken. 

Conclusie 

Een moderne houten schuur is de perfecte optie voor een landelijke look met een moderne twist. Er zijn vele verschillende uitvoeringen mogelijk en alles is naar eigen smaak aan te passen. Dit geldt voor de uitvoering, afmetingen en toevoegingen. Er kan bijvoorbeeld een glazen deur in verwerkt worden en helemaal grijs geschilderd worden.