Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Een goede architect nabij Hilversum

Zoek je een goede architect Hilversum, dan ben je bij Baudoin van Alphen aan het juiste adres. Deze bouwkundige ontwerpt de mooiste vrijstaande en exclusieve woningen, monumenten, scholen en andere bijzondere gebouwen door heel Nederland. Wanneer je interesse hebt in één van deze exclusieve huizen, neem dan contact met deze ontwerper of neem een kijkje op hun website. Wij waren ook al een tijd op zoek naar een leuk stekkie in de buurt van ons werk. Al jarenlang was onze droom om ooit eens in een apart huis te mogen wonen. Eindelijk gaat aan deze droom een einde komen en zijn wij hard op zoek naar een unieke woning.  

Afspraak gemaakt

Omdat wij zoveel wensen in een huis hadden en dit soort woningen niet zomaar op de markt te vinden zijn hebben wij een afspraak gemaakt bij de architect nabij Hilversum. Behalve dat deze bouwkundige al zoveel mooie projecten heeft gemaakt en dit ook op hun website laten zien, kunnen hun ook ons helpen met onze droom te uit te laten komen.

Tijdens het gesprek met deze bouwkundige hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. Het toeval was dat er net een project klaar was en deze exclusieve woning op de huizenmarkt zal komen. Precies de woning waar wij naar op zoek waren.