Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

ADD verminderen met ortholon brain mood

Ik heb ADD en dit betekent dat je altijd een concentratiestoornis hebt, ook heb je sterke schommelwisselingen. Maar goed, ik heb dus van alles geprobeerd, ook medicatie, maar hier voelde ik mij toch niet zo lekker bij. Voelt toch onnatuurlijk. Ik ben nu ortholon brain mood tegen gekomen, het voordeel hieraan is dat het natuurlijk is. Het zijn allemaal kruiden en het helpt je lichaam een beetje. Ik zweer er nu bij, ik gebruik ortholon brain mood nu denk ik al vier maanden en alles, werkelijk alles, is verbeterd. Ik kan mij beter concentreren, ik ben minder moe en ik heb minder last van mijn sombere buien. Goed om te weten he, ik raad het dan ook iedereen aan. Met ADD valt best te leven, je moet alleen de juiste tools weten te vinden om er mee om te gaan. Vaak zijn mensen met ADD onzeker en dat is logisch, omdat anders aanvoelt, maar het is echt nergens voor nodig. Echt waar, je mag altijd zijn wie je wilt zijn, ook al heb je moeite met concentreren, of ben je soms blij en soms weer verdrietig. Laat alleen maar zien dat je een mooi emotioneel mens bent!

shop3773100.logo.0.logo_cv